Duplex introductiecursus

950,00

SKU: N/A Category:

Deze cursus is bedoeld voor basisartsen, arts-assistenten, flebologen, cosmetisch artsen, dermatologen, (vaat)chirurgen, nefrologen, intensivisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants die nog weinig ervaring met het duplexonderzoek hebben. In deze cursus is er veel aandacht voor de basisprincipes van duplex en doppler en zal er onderwijs gegeven worden over basale vaatanatomie en fysiologie dat van belang is voor het duplexonderzoek. Ook zal er geoefend worden met de instellingen van het duplexapparaat en kan men zelf duplexonderzoek verrichten op personen onder leiding van ervaren duplexlaboranten.

De cursus wordt gegeven in een groep van maximaal tien cursisten. Dit creëert een leeromgeving waar veel interactie ontstaat tussen cursisten en docenten. Aan het einde van de lesdag zult u een bewijs van deelname ontvangen.

Kosten
De kosten voor de cursus zijn € 950 (inclusief koffie, thee en lunch), dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Zie ook de algemene voorwaarden. Na aanmelding ontvangt u een betaal- en ontvangstbevestiging per e-mail.

Accreditatie
Accreditatie van de cursus wordt aangevraagd bij de accreditatiecommissies van GAIA, KABIZ, V&VN en NAPA.

Locatie, tijd en bereikbaarheid
De cursus vindt plaats op vrijdag van 09.15 – 17.00 uur. De cursussen worden gegeven op Parklaan 8 te Rotterdam. De Parklaan is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op loopafstand zijn een tram-, bus- en metrohalte aanwezig. Ook met de auto is de Parklaan goed bereikbaar, maar vanwege de hoge parkeerkosten adviseren wij om met het openbaar vervoer te komen.

Contact
Voor meer informatie over de locatie, het aanmelden of de lesdata kunt u contact opnemen met Mathilde Romijn: info@medischeopleidingen.nl / 06-13 09 78 44.
Voor meer informatie over het inhoudelijke programma kunt u contact opnemen met Cora Hazelzet: 06-43 42 83 92.

De duplex introductiecursus wordt zesmaal in 2020 gegeven.

Voorlopige cursusdata
Vrijdag 30 oktober 2020.