Duplexcursus diep veneus

1.250,00

SKU: N/A Category:

Deze cursus is bedoeld voor basisartsen, arts-assistenten, flebologen, cosmetisch artsen, dermatologen, (vaat)chirurgen, nefrologen, intensivisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants die zeer ruime ervaring (>3 jaar) met het duplexonderzoek hebben of de duplex introductiecursus en duplexcursus oppervlakkig veneus hebben gevolgd. In deze cursus worden de basisprincipes van duplex en doppler in het kort herhaald en zal er onderwijs gegeven worden over diep veneuze vaatanatomie en fysiologie dat van belang is voor het duplexonderzoek. Er zal geoefend worden met de instellingen van het duplexapparaat waarna men zelf uitgebreid veneus duplexonderzoek kan verrichten op personen onder leiding van zeer ervaren duplexlaboranten.

De cursus wordt gegeven in een groep van maximaal acht cursisten. Dit creëert een leeromgeving waar veel interactie ontstaat tussen cursisten en docenten. Aan het einde van de lesdag zult u een bewijs van deelname ontvangen.

De kosten voor de cursus zijn € 1250 (inclusief koffie, thee en lunch), dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Zie ook de algemene voorwaarden. Na aanmelding ontvangt u een betaal- en ontvangstbevestiging per e-mail.

Accreditatie
Accreditatie van de cursus wordt aangevraagd bij de accreditatiecommissies van GAIA, KABIZ, V&VN en NAPA.

Locatie, tijd en bereikbaarheid
De cursus vindt plaats op vrijdag van 09.15 – 17.00 uur. De cursussen worden gegeven op Parklaan 8 te Rotterdam. De Parklaan is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op loopafstand zijn een tram-, bus- en metrohalte aanwezig. Ook met de auto is de Parklaan goed bereikbaar, maar vanwege de hoge parkeerkosten adviseren wij om met het openbaar vervoer te komen.

Contact
Voor meer informatie over de locatie, het aanmelden of de lesdata kunt u contact opnemen met Mathilde Romijn: info@medischeopleidingen.nl / 06-13 09 78 44.
Voor meer informatie over het inhoudelijke programma kunt u contact opnemen met Cora Hazelzet: 06-43 42 83 92.

De duplexcursus diep veneus wordt tweemaal in 2020 gegeven.

Voorlopige cursusdata
Vrijdag 11 december 2020.