Veneuze Duplex Cursus

1.000,00

SKU: N/A Category:

Deze cursus is bedoeld voor basisartsen, arts-assistenten, flebologen, cosmetisch artsen, dermatologen, (vaat)chirurgen, nefrologen, intensivisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants. Ervaring met het duplexonderzoek is een pré, maar geen vereiste. In deze cursus worden plenair de basisprincipes van duplex gedoceerd en er wordt onderwijs gegeven over oppervlakkige en diepe veneuze vaatanatomie en veneuze fysiologie dat van belang is voor het duplexonderzoek. Er wordt geoefend met de instellingen van het duplexapparaat waarna men zelf uitgebreid veneus duplexonderzoek kan verrichten op personen onder leiding van zeer ervaren duplexlaboranten.

De cursus wordt gegeven in een groep van maximaal tien cursisten. Dit creëert een leeromgeving waar veel interactie ontstaat tussen cursisten en docenten. Na afloop van de lesdag ontvangt u een bewijs van deelname.

Kosten
De kosten voor de cursus zijn € 1000 (inclusief koffie, thee en lunch), dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Zie ook de algemene voorwaarden. Na aanmelding ontvangt u een betaal- en ontvangstbevestiging per e-mail.

Accreditatie
Accreditatie van de cursus wordt aangevraagd bij de accreditatiecommissies van GAIA, KABIZ, V&VN en NAPA.

Locatie, tijd en bereikbaarheid
De cursus vindt plaats op vrijdag van 09.15 – 17.00 uur. Lesdata vind je onderaan deze pagina. De cursussen worden gegeven in het Elevatorhuis aan de Parklaan 8 te Rotterdam. De Parklaan is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op loopafstand zijn een tram-, bus- en metrohalte aanwezig. Ook met de auto is de Parklaan goed bereikbaar, maar vanwege de hoge parkeerkosten adviseren wij om met het openbaar vervoer te komen.

Mocht je toch met de auto komen dan volgen hier twee goedkopere parkeertips:
Parkeertip 1. Parkeergarage Erasmusbrug aan de Gedempte Zalmhaven, vooraf reserveren via deze link: https://parkereninrotterdam.nl/
Parkeertip 2. APCOA PARKING Scheepvaartkwartier in de Van Vollenhovenstraat 5, bij deze parkeergarage hoef je niet vooraf te reserveren

Contact
Voor meer informatie over de locatie, het aanmelden of de lesdata kunt u contact opnemen met Mathilde Romijn: info@medischeopleidingen.nl / 06-13 09 78 44.
Voor meer informatie over het inhoudelijke programma kunt u contact opnemen met Cora Hazelzet: 06-43 42 83 92.

Cursusdata 
Vrijdag 20 november 2020 (deze cursusdag zit inmiddels vol)
Woensdag 17 maart 2021